15 september 2006

Tussen tsunami en orkaan

Naast tsunami's, crashende vliegtuigen en orkanen bestaan er nog andere, minstens even erge rampen zoals schoolfoto's. Sowieso wordt nooit veel verwacht van die werktuiglijk gemaakte foto's, maar de mijne van dit jaar breekt wel alle records. Ik sta er Pete Doherty-gewijs op, compleet met halfgesloten ogen en zelfs mijn mond lichtjes open.
De felle lichflits laat me altijd een zwerm zwarte bolletjes zien en misschien dat ik daarom onbewust heb geknipperd. De fotografe (een lesbische neonazi) brulde echter luidkeels VOLGENDE, en ik maakte er maar geen opmerking over.

Mijn vriendinnen raadden me aan om desbetreffende foto meedogenloos te vernietigen en vertelden me er tevens bij wat zij met hĂșn foto's van ex-vriendjes hadden gedaan. Tot mijn grote droefenis kan ik deze foto nu wel in stukjes hakken, flamberen en aan mijn konijntje voederen, maar ik moet hem wel altijd voorleggen als ik naar de cinema ga. Ik zal er dan maar bijvertellen dat ik gelukkig nu al afgekickt ben.

*zucht ironisch* Het leven is zwaar als je vijftien (en een half!) bent.

Filia Solis

12 opmerkingen:

Erwin Troost zei

En het wordt allemaal nog veel erger als je volwassen wordt. Dan doe je namelijk hetzelfde, maar dan met verantwoordelijkheid. Nu kun je je nog schuilen achter "waarom" en "ik wist het niet". Je bent immers nog onschuldig.

Smiling Cobra zei

Ach, zwijg me van foto's! Ik had het er gisteren op mijn blog ook al over. Voor mij hoeft het allemaal niet.
Als het werkelijk waar is dat je nog geen zestien bent, dan beschik jij over een werkelijk fantastische talenknobbel en een groot schrijftalent. Dan zullen we zeker nog van je horen.
Schitterend hoor!

Galaxy zei

1 tip: enorme buikloop krijgen wanneer het fotomoment eraan komt ;)

Filia Solis zei

@ Smiling Cobra : Wauw, bedankt voor het compliment :)
En ja, ik ben een rechtstreeks gevolg van de hete zomer van 1991, alhoewel ik natuurlijk wel besef dat het op internet mijn woord tegen het jouwe is. Wie weet, ben ik een pafferige oude dame die de godganse dag niets anders doet dan petanque spelen ;)

Puur Kaat zei

Helemaal rampzalig wordt het als je ouders 'm helemaal trots inlijsten! :-)

maarten zei

Wacht maar tot je 23 ben, en je bij een blik in je agenda net zo uitgeslapen voelt als Pete Doherty. Dan ben je liever een pafferige jeu-de-boules spelende oude dame.

cursief huigje zei

Please ... toon die foto!!:))

AnnaStesia zei

Ja inderdaad, ik kan niet wachten om die foto eens te zien!

Rose zei

Ooit he, OOIT! Dan vind je dit soort dingen allemaal heel erg om te lachen ;)

Filia Solis zei

@ Galaxy : Hoezo, enorme buikloop? En dan nog wat ziekelijker op de foto staan ?!

@ Rose : Ik kan er nu al om lachen hoor :) Volgens sommigen valt mijn foto trouwens nog erg mee in vegelijking met die van hun. Alles is relatief, niet ?

Dwangbuis zei

Ik raad gewoon aan om je naar die foto te gedragen op openbare plaatsen waar je je leerlingenkaart nodig hebt. Laat desnoods een gele hanenkam zetten ofzo.

Galaxy zei

nope, er gewoon niet opstaan!